Onežimo svet.

  .  

Ljubim tiste, ki sanjajo o nemogočem.

Jasa 

 

Goethe 

Zemlja ima srce mehča srca politikov

Tisti, ki oblikujejo zakonodajo ter z lastnim obnašanjem pred obrazom javnosti vplivajo na navade bivajočih, bi se morali seznaniti z vsebino te knjige. Velikokrat smo slišali tovrstne pripombe.

 

Zato izvajamo drugi krog brezplačnega izročanja tega »evangelija« ekologije – razdelili bomo 2000 izvodov. Brezplačno izročanje smo začeli v Državnem zboru Republike Slovenije. Predsednica Jase mag. Mateja Jamnika je kot novoletno darilo izročila knjigo Zemlja ima srce vsem poslancem – knjigo je prevzela in se v imenu vseh zahvalila podpredsednica Romana Tomc. Potem smo ta svojevrstni učni pripomoček za odgovorno sobivanje vseobstoječega človeka in Narave izročili predsedniku republike Borutu Pahorju in njegovim sodelavcem, predsednici vlade Alenki Bratušek in vsem zaposlenim v njenem uradu, vsem ministrom in državnim sekretarjem. Preko Skupnosti občin in Zveze občin pa poteka izročanje županom vseh občin, mi pa nadaljujemo z izročanjem na različne bralne točke.

 

Odzivi pa potrjujejo naše spoznanje: Dobra knjiga, resnično dobra knjiga, ki pride v življenje, je najučinkovitejši dejavnik učlovečenja človeka.

 

1 1   2 2   3 3   4 4   5 5
  (1/5)

urejanje strani